O zi de iubire

O zi de iubire

O zi de iubire

 

Fie ca astăzi să o considerăm o zi specială, o zi în care iubirea să izvorască din noi asemenea unui torent și să învăluie lumea întreagă. Dumnezeu este iubire și nimic din ceea ce este făcut cu dragoste nu este rău. Lipsa iubirii, răceala cu care-i tratăm pe cei de lângă noi aduce tristețea, durerea, supărarea, în viața noastră, dar și în a lor.
Iubiți, iubiți, iubiți! Dăruiți-vă inimile pentru că doar așa veți învăța să prețuiți ceea ce contează în viață. Nu vă feriți de greșeli, sunt inevitabile.
Iubirea e de multe feluri, de partener, de părinți, de copii, de animale și așa mai departe. Dar oricâte nuanțe ar avea Iubirea, ea este una singură și este sursa a tot ceea ce este mai minunat și mai frumos. Ea este motivul pentru care trăim, pentru că fără iubire suntem străini, sterpi, goi și inutili.
Ce frumos ar fi ca astăzi să ne lăsăm iubirea să ne conducă. Să-i umplem de dragoste pe cei care ne-au supărat, pe cei care ne dușmănesc, pe cei care ne sunt aproape și pe cei pentru care suntem Universul lor.
Astăzi am putea privi cu dragoste întreaga lume, si pe bătrânica care traversează încetișor prin fața mașinii noastre chiar și atunci când avem verde… ar putea fi bunica noastră. Apoi, când ne grăbim și stăm la coadă putem vedea pe cineva care stă de vorbă cu vânzătorul. Iubirea noastră îi poate cuprinde pe amândoi și ne putem bucura alături de ei de prietenia curată – sunt frații noștri.
Putem să iubim astăzi vântul care suflă și mută norii ce ne despart de Soare.
Cel mai simplu este să iubim natura, muzica, arta pentru că sunt minunate, sunt divine. Dar vom simți adevărata bucurie a iubirii abia atunci când vom putea iubi lucrurile sau persoanele care ne supără sau care ne fac să suferim. Aceea este o iubire divină.
Să încercăm astăzi să facem un singur lucru, să iubim. Să facem ziua de azi să fie una specială. Să scoatem fărașul și să măturăm răceala, respingerea și fuga de celălalt sau de ceilalți. Le vom face tuturor o zi superbă iar pentru noi ea va fi magică.
Să nu uităm nicio clipă că există oameni care sunt astăzi în suferință. Să-i iubim, să-i ajutăm, să le oferim tot ce putem, pentru că ei sunt acele persoane speciale, ce pot scoate din inima noastră ce este mai bun. Doar de noi depinde cât de multă bucurie le oferim.
Tu, cel care citești aceste rânduri, nu uita că te iubesc așa cum ești, pentru că ești pur si simplu perfect.

<

p> 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s