Zodia Cal in 2014, anul Calului: horoscop chinezesc

Zodia Cal in 2014, anul Calului: horoscop chinezesc.

 

zodia Cal in zodiacul chinezesc

Previziunile astrologice ale zodiei Cal
in Anul Calului

Anul Calului este un an in care te vei simti foarte bine, iar interesul principal va fi centrat pe tine si pe imaginea ta.

Totusi este posibil ca imaginea sociala pe care vei dori sa o arati/impui celorlalti, sa nu corespunda intru totul structurii tale interioare si nici realitatii. Din acest motiv, pot aparea tensiuni sau chiar rupturi in relatiile cu persoanele apropiate tie (prietenii tai).

Zodia Cal in anul Calului 2014-2015: dragostea si viata de cuplu

In prima jumatate a anului 2014 actiunile Calului vor fi concentrate cu maxim interes in zona dragostei.

Vrei sa iubesti, sa simti emotia, dar si tensiunea, patima, pasiunea iubirii. Surprizele sau chiar rasturnarile spectaculoase in viata ta sentimental-amoroasa te vor face sa gusti din plin senzatiile tari pe care ni le poate oferi iubirea.

Spre sfarsitul anului 2014, dupa ce vei fi experimentat… adrenalina in si prin experientele amoroase, vei deveni preocupat de stabilizarea relatiei sentimentale.

Atentie insa ca este posibil ca relatia in care te afli, sa nu fie chiar cea pe care ti-o doresti. In cazul in care apar crize in cadrul relatiei, rolul lor este tocmai acela de a te aduce cu picioarele pe pamant.

In ceea ce priveste familia, luna septembrie 2014 poate aduce evenimente importante in familia ta.

Zodia Cal in anul Calului 2014-2015: cariera si banii

Din punct de vedere financiar, cel putin in prima perioada a anului 2014, pot exista multe oportunitati de a face bani. Este posibil ca unele dintre ele sa vina dinspre familie, sau sa aiba legatura cu afacerile imobiliare.

Lucrul cel mai important este acela de a nu te avanta in speculatii financiare, ci de a analiza ofertele care apar cu luciditate si discernamant.

Atentie la ideea pe care o ai vis-a-vis de cariera ta si/sau de rolul tau social. S-ar putea ca ceea ce crezi tu legat de cariera, sa nu aiba o baza solida.

In a doua parte a anului 2014, ai putea intampina ceva probleme in relatiile de la locul de munca. O posibila cauza ar fi modul in care comunici cu colegii, acestia percepand o dorinta de-a ta de a iesi in fata cu tot dinadinsul, dorinta ce poate merge pana la aroganta.

Leave a comment